Splošni pogoji uporabe spletnega mesta


Uvod
Vsebina spletnega mesta je informativnega značaja. Dostop in uporaba podatkov spletnega mesta je predmet teh Splošnih pogojev uporabe spletnega mesta. Z dostopom in uporabo spletnega mesta se brez omejitev ali pridržkov strinjate s pogoji uporabe.

Vsebina in izključitev odgovornosti
Adax d.o.o. si po svojih najboljših močeh prizadeva za točnost in ažurnost informacij objavljenih na tem spletnem mestu, vendar ne more jamčiti za pravilnost in popolnost objavljenih vsebin. Prav tako ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo, ki bi jo utrpel uporabnik ob sklicevanju na objavljene vsebine.
Adax d.o.o. prav tako ne zagotavlja delovanja ali dostopnosti spletnega mesta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi nedostopnosti, nedelovanja ali nepravilnega delovanja spletne strani.
Adax d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni ali umakne iz spletnega mesta določene vsebine kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Avtorske pravice
Vse vsebine, ki se nahajajo na tem spletnem mestu, vključno (vendar ne omejeno) z besedilom, grafiko, fotografijami, logotipom in slikami so last Adax d.o.o ali ponudnikov Adax d.o.o. Vsaka nedovoljena uporaba tega materiala je strogo prepovedana. Material se lahko uporablja le za nekomercialne, privatne namene, pri čemer je potrebno obdržati obvestila o vseh avtorskih in drugih lastniških pravicah. Materiala se ne sme dalje kopirati, razmnoževati ali kako drugače prerazporejati.

Zunanje povezave
Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih upravljajo in vzdržujejo zunanje tretje osebe. Adax d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo vsebino.

Sprememba pogojev
Splošni pogoji se lahko spremenijo ali dopolnijo kadarkoli, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo spletne strani po reviziji, uporabnik potrjuje svoje strinjanje s spremembami.

Končne določbe
Navedene pogoje uporabe se ureja in razlaga v skladu z zakoni Republike Slovenije. Pravno prizorišče za vse zahtevke in spore v zvezi s tem spletnim mestom je sodišče v Ljubljani.